test Ajax Fansites - AjaxCafe

Ajax Fansites

Ajax is niet alleen de grootste club van Nederland, maar ook op internet is de Amsterdamse club goed vertegenwoordigd. Naast AjaxCafe zijn er voldoende andere Ajax fansites actief. Daarvan vindt je onderstaand een overzicht.

Ajax1.nl

Ajax1.nl is een fansite die zich met name richt op het laatste Ajax nieuws. Daarnaast is de fansite fanatiek actief op Twitter.

Ajaxshowtime.com

Ajaxshowtime.com is misschien wel de grootste Ajax fansite die actief is op internet. Volgens het medium bereiken zij gemiddeld 300.000 unieke bezoekers per maand. Vele zien Ajaxshowtime.com als nieuwsbron.

Ajaxfanzone.nl

Ajaxfanzone.nl is een fansite met het laatste nieuws en veel actief op Twitter. In het verleden werd de website (voormalig Ajaxf-side.nl) uitgeroepen tot de beste Ajax fansite! Sinds maart 2012 zijn zij actief als Ajaxfanzone.nl.

Ajaxinside.nl

Ajaxinside.nl is een fansite die er grafisch mooi en strak uitziet. Als nieuwsbron en een eigen forum is de website populair te noemen.

Ajaxfans.net

Ajaxfans.net is in der loop der jaren een aantal keren flink op de schop geweest. Niettemin bestaat de fansite anno 2016 nog steeds!

 

 

Feedback